Марка

 

Създател на иновациите, LIERAC се основава на три основополагащи принципа – медицински опит, научен подход и доверие, които съпътстват марката от нейното създаване”.

 

 

Медицински опит
Благодарение на съвместната работа с медицинската общност от самото създаване на марката, Лаборатории LIERAC придобиват изключителни познания в областта на изследването на кожата - нейните реакции и изменения. Кожата е жива. Тя комуникира с нас. LIERAC прилагат това ноу-хау в продължение на повече от 35 години в продукти, които имат доказано признание и комбинират изключителната сила на природата с иновациите в биотехнологията,  за да отговорят на нуждите и очакванията.

Научен подход
Лаборатории LIERAC спазват стриктен научен подход, селектирайки най-силните естествени или биотехнологични активни съставки, като съчетават действие и висока толерантност, благодарение на което всеки продукт е високоефективен в своята област. Фокусирането в растителния свят се изразява в изследване на всяка част - корени, листа, стебло или цвят с цел установяване на най-високата концентрация на активни молекули. Всички установени от LIERAC активни съставки се комбинират във формулите на продукти, които целево таргетират нуждите на кожата: бръчки, загуба на стегнатост, намален блясък, тъмни петна, дехидратация или конкретни части от тялото - околоочен контур, устен контур, шия, тяло, т.н.

Доверие и етика
Подкрепени от най-добрите практики, приложени от престижни научни изследователски звена и лаборатории, продуктите на LIERAC се придържат към строга етика по отношение на формулиране, безопасност и ефективност.
Качество, безопасност и комфорт от употреба се доказват от лабораторни изследвания. Безкомпромисни клинични и потребителски тестове се провеждат в съответствие със строга методология. Клиничните резултати от изследванията се представят регулярно в специализирани научни публикации - допълнително доказателство за прозрачност и етика, прилагани от LIERAC.