Марка

 

Медицински опит, научен подход, етика и доверие - философията на LIERAC подкрепя изследователската дейност, която се провежда, за да се извлече най-доброто от научните постижения и открития".

 

Ръководени от собствени изследователски екипи от лекари и фармацевти, Лаборатории LIERAC са в постоянно сътрудничество с френски и международни научни общности - партньорства с университети, участие в изследователски програми и дългосрочни инициативи с най-добрите експерти в областта на изучаването на кожата.
Декодиране на биологичните механизми на стареенето и проблемите на кожата, търсене на активни съставки и усвояване на най-високите нива на концентрация, прилагане на последните открития в генетиката, клетъчната биология и козметична медицина - LIERAC правят всичко възможно да разработят иновативни и високо-технологични продукти.

Награда на Lierac за научно откритие
През 2003 г. Лаборатории LIERAC учредяват "Награда на Lierac за научно откритие". Възможност за участие имат всички дерматолози по света (от болници, изследователски центрове, частни лаборатории). Този приз се присъжда за финансиране на откритие в областта на изследването на кожата - стареенето й и следите от него.