HYDRAGENIST ХИДРАТИРАЩА МАСКА

HYDRAGENIST ХИДРАТИРАЩА МАСКА

Дълбока уплътняваща баня

Спасителната маска, която рехидратира и реоксигенира жадната кожа.

Хидратиращата маска осигурява „инжекция“ хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа.
Препоръчва се за всички жени, които мечтаят за мигновена хидратация, като първа стъпка в борбата със стареенето, както и за жените, които периодично се нуждаят от интензивна хидратация и подхранване.

Съдържа Комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), който увеличава оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които да задържат влага на повърхността и в дълбочината на кожата с цел изцяло хидратирана кожа.

В допълнение към биомиметичния комплекс Hydra O2, който пресъздава техниката на тъканна оксигенация, тази маска съдържа и масло от лайка, за да забави стареенето и тъканната дехидратация, и екстракт от жасмин, чиито танини и флавоноиди подобряват микроциркулацията и клетъчния метаболизъм.

Използвайте веднъж седмично, за да поддържате доброто състояние на кожата, или по-често, когато има нужда. Нанесете тънък слой, оставете да подейства за 10 минути и избършете остатъка или преспете с маската, за да действа през нощта.